Remote werken – Productief buiten kantoor

Bar Kotee in Deurne biedt een rustige omgeving, perfect voor remote werken met gratis WiFi en heerlijke koffie.

Remote werken – Productief buiten kantoor

Bar Kotee in Deurne biedt een rustige omgeving, perfect voor remote werken met gratis WiFi en heerlijke koffie.

Remote werken: welkom bij Bar Kotee

De wereld van werk verandert snel en remote werken is nu meer dan ooit de norm. Voor die dagen dat je even weg wilt van je thuiskantoor, biedt Bar Kotee in Deurne de perfecte setting.

Centraal gelegen aan de Gallifortlei 35, biedt onze koffiebar een rustige omgeving waar je ongestoord kunt werken. Met gratis WiFi, comfortabele zitplaatsen en een breed scala aan koffiespecialiteiten om uit te kiezen, heb je alles wat je nodig hebt voor een productieve werkdag.

Of je nu een ochtendpersoon bent die graag vroeg begint of iemand die later op de dag piekt, Bar Kotee past zich aan jouw schema aan. Onze openingsuren zorgen ervoor dat je de dag kunt starten wanneer jij dat wilt, terwijl ons toegewijde team van barista’s ervoor zorgt dat je altijd voorzien bent van brandstof.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!