Koffiebar Deurne – Bar Kotee: Een klasse apart

Ontdek Bar Kotee, dé koffiebar in Deurne Centrum, en ervaar koffie zoals nergens anders.

Koffiebar Deurne – Bar Kotee: Een klasse apart

Ontdek Bar Kotee, dé koffiebar in Deurne Centrum, en ervaar koffie zoals nergens anders.

Koffiebar Deurne: kom proeven van een kopje geluk

Deurne is de thuisbasis van enkele charmante koffieplekjes, waaronder Bar Stark en ’t Koffiemieke. Maar er is één koffiebar die zich onderscheidt van de rest: Bar Kotee, die ligt in het centrum van Deurne

Gelegen aan de Gallifortlei 35, heeft Bar Kotee zich snel gevestigd als de koffiebestemming in Deurne. Hier is elke kop koffie een resultaat van passie, expertise en de drang naar perfectie.

Of je nu zin hebt in een klassieke espresso, een romige latte, of een van onze speciale koffies met Elixir d’Anvers of Cointreau, er is iets voor elke koffieliefhebber bij Bar Kotee.

Begeleid door de expertise van barista Alain en de creativiteit van de zussen Rebecca en Christina in het weekend, garandeert Bar Kotee dat elke koffie-ervaring uniek en onvergetelijk is.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!