Cappuccino – Een stukje Italië in Deurne

Waan je even in Italië met de veelgeprezen cappuccino van Bar Kotee. Ontdek waarom het de favoriet is van velen in Deurne.

Cappuccino – Een stukje Italië in Deurne

Waan je even in Italië met de veelgeprezen cappuccino van Bar Kotee. Ontdek waarom het de favoriet is van velen in Deurne.

Cappuccino met een heerlijke melkschuimlaag

De cappuccino, met zijn rijke espresso basis, perfect gestoomde melk en decadente schuimlaag, is een kunst op zich. Bij Bar Kotee hebben we deze kunst geperfectioneerd, waardoor velen beweren dat het voelt alsof je in een Italiaanse piazza zit met elke slok.

Onze cappuccino is een van de meest bestelde drankjes in Bar Kotee, een stille getuige van zijn onberispelijke kwaliteit en smaak. Alain en het team zorgen ervoor dat elke cappuccino die ze serveren voldoet aan de hoogste standaard, waardoor je echt het gevoel hebt dat je je even in Italië waant.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!