Koffiehuis Deurne – exotische en klassieke Blends

Bar Kotee, jouw koffiehuis in Deurne, biedt een breed scala aan zowel exotische als klassieke koffies.

Koffiehuis Deurne – exotische en klassieke Blends

Bar Kotee, jouw koffiehuis in Deurne, biedt een breed scala aan zowel exotische als klassieke koffies.

Gezellig koffiehuisje in Deurne

Koffie is niet zomaar een drankje; het is een ervaring, een verhaal dat verteld wordt door elke boon. Bij Bar Kotee, jouw premium koffiehuis in Deurne, nemen we je mee op een reis door de wereld van koffie.

Van de robuuste smaken van onze seizoensgebonden lattes tot de exotische blends verrijkt met Elixir d’Anvers en Cointreau, onze menukaart is zowel divers als verfijnd. Elk bezoek aan Bar Kotee, gelegen aan de Gallifortlei 35, biedt de mogelijkheid om een nieuwe koffievariatie te ontdekken.

Onder leiding van de ervaren barista Alain en de innovatieve zussen Rebecca en Christina in het weekend, streeft Bar Kotee ernaar om elke koffieliefhebber iets speciaals te bieden.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!