Grote Schijn – Koffie bij het lichtspektakel

Bezoek Bar Kotee, op wandelafstand van het Rivierenhof’s De Grote Schijn, voor een perfect gebrouwen koffie.

Grote Schijn – Koffie bij het lichtspektakel

Bezoek Bar Kotee, op wandelafstand van het Rivierenhof’s De Grote Schijn, voor een perfect gebrouwen koffie.

Vooraf of om mee te nemen

Het evenement De Grote Schijn in het Rivierenhof is een visueel spektakel dat je niet wilt missen. En wat is een betere manier om je avond te beginnen of af te sluiten dan met een heerlijke kop koffie?

Bar Kotee, strategisch gelegen op wandelafstand van het evenement, nodigt je uit om de magie van De Grote Schijn te combineren met de magie van onze koffie.

Of je nu zin hebt in een snelle koffie to-go voordat het spektakel begint, of je wilt ontspannen en nagenieten na de show, wij staan voor je klaar.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!