Chocomelk: De ultieme chocolade ervaring in Deurne

Koude dagen in Deurne vragen om warme verwennerij. Bij Bar Kotee geloven we dat een goede warme chocomelk meer is dan een drankje – het is een moment van puur genot. En voor de koffieliefhebbers die ook van chocolade houden, hebben we iets speciaals: de Chococcino!

Chocomelk: De ultieme chocolade ervaring in Deurne

Koude dagen in Deurne vragen om warme verwennerij. Bij Bar Kotee geloven we dat een goede warme chocomelk meer is dan een drankje – het is een moment van puur genot. En voor de koffieliefhebbers die ook van chocolade houden, hebben we iets speciaals: de Chococcino!

Ontdek onze Chococcino

Voor diegenen die de rijke smaak van koffie en de zoetheid van chocolade willen combineren, presenteren we met trots onze Chococcino. Een perfecte blend van een shot espresso, decadente Callebaut chocolade en warme melk. Het is een symfonie van smaken die je zintuigen prikkelt en je hart verwarmt.

Drie Chocolade-opties & Een Unieke Mix!

Bij Bar Kotee kun je kiezen uit:

  • Pure Chocolade: Intens en rijk, en voor de bewuste drinkers: volledig vegan en lactosevrij!
  •  Melkchocolade: Romig en perfect gebalanceerd.
  • Witte Chocolade: Zacht, romig en heerlijk zoet.

Durf te mixen en maak je eigen unieke warme chocolademelk creatie!

Kies je melk

Bij Bar Kotee waarderen we diversiteit. Daarom bieden we je de keuze uit drie melkopties voor je warme chocomelk of Chococcino:

  • Traditionele koemelk
  •  Romige havermelk
  • Zachte sojamelk

Elke optie voegt zijn eigen unieke touch toe aan je drankje, dus kies wat het beste bij je past!

Premium Chocolade: Callebaut

Onze samenwerking met het luxe merk Callebaut garandeert dat elke slok warme chocomelk of Chococcino een ervaring van topkwaliteit is. Met zowel de witte als de pure chocolade glutenvrij, is er een chocolade voor iedereen.

Bezoek ons in Deurne Centrum

Gevestigd in Deurne, aan de Gallifortlei 35, nodigt Bar Kotee je uit voor een warme choco-ervaring. Of je nu wilt bijkomen van een frisse wandeling in het Rivierenhof of gewoon wilt genieten van een moment voor jezelf, bij Bar Kotee voel je je altijd welkom.

Ervaar de smaken van topkwaliteit chocolade en koffie bij Bar Kotee. Proef de passie, ervaar de kwaliteit, en geniet van elk moment.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!