Werken op verplaatsing – Jouw mobiele kantoor in Deurne

Bar Kotee biedt de ideale setting voor werken op verplaatsing in Deurne, compleet met gratis WiFi en kwaliteitskoffie.

Werken op verplaatsing – Jouw mobiele kantoor in Deurne

Bar Kotee biedt de ideale setting voor werken op verplaatsing in Deurne, compleet met gratis WiFi en kwaliteitskoffie.

Remote werken: welkom bij Bar Kotee

In het digitale tijdperk van vandaag is mobiliteit een essentiële behoefte. Bij Bar Kotee, gelegen in het kloppend hart van Deurne aan de Gallifortlei 35, begrijpen we de behoeften van de moderne professional. Onze ruimte is ontworpen om te functioneren als jouw mobiele kantoor, waar je in alle rust kunt werken op verplaatsing.

Met snelle en betrouwbare gratis WiFi, een scala aan zitopties en een rustige ambiance, is Bar Kotee de perfecte locatie voor videoconferenties, het bijwerken van projecten of simpelweg het inhalen van e-mails.

Het professionele en toch gezellige milieu wordt gecomplementeerd door onze reeks aan koffieopties, zorgvuldig bereid door Alain tijdens de week en de zussen Rebecca en Christina tijdens het weekend.

Of je nu een freelancer bent op zoek naar verandering van omgeving, of een professional die tussen vergaderingen door werkt, Bar Kotee is jouw plek in Deurne voor werken op verplaatsing.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!