Wandeling Rivierenhof
Begin of eindig met kwalitatieve Koffie

Rond je wandeling in het prachtige Rivierenhof af met een heerlijke koffie bij Bar Kotee in Deurne.

Wandeling Rivierenhof
Begin of eindig met kwalitatieve Koffie

Rond je wandeling in het prachtige Rivierenhof af met een heerlijke koffie bij Bar Kotee in Deurne.

Rivierenhof: Een kop goeie koffie na een wandeling!

Rivierenhof biedt een adembenemend groen toevluchtsoord voor wandelaars en natuurliefhebbers. En elke goede wandeling verdient een even goede koffiepauze. Bar Kotee, slechts een steenworp afstand van het prachtige park, is de ideale plek om te beginnen of te eindigen.

Of je nu op zoek bent naar een energieboost voordat je het park verkent, of je wilt ontspannen na een lange wandeling, bij Bar Kotee hebben we precies wat je nodig hebt. Elk kopje koffie dat wij serveren is een mix van passie, vakmanschap en de fijnste bonen, verzekerd om elke wandelaar tevreden te stellen.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!