Latte – Smaakbeleving bij Bar Kotee

Gelegen in het hart van Deurne Centrum, nodigt Bar Kotee je uit om de essentie van een perfecte latte te ontdekken. In een wereld waar koffie meer is dan alleen een drankje, staat de latte symbool voor een fijne balans van espresso en melk. En bij Bar Kotee, gelegen aan Gallifortlei 35, hebben we deze balans tot een kunst verheven.

Opmerkelijk nieuws uit Deurne; koffiebar Bar Kotee start met leveren aan huis van hun assortiment. An sich niets speciaal, al doen ze dat wel via de lucht met een drone. Deze innovatieve service, een primeur in zijn soort, wordt mogelijk gemaakt door een exclusieve samenwerking met Arvid Fossen van Tech49.be, een expert in drone technologie.

Alain Hoeckx, mede-eigenaar van Bar Kotee, benadrukt de motivatie achter deze innovatieve stap:

Onze klanten hadden al langer de wens uitgesproken voor leveringen aan huis of kantoor. Vandaag zijn we trots te kunnen aankondigen dat we niet alleen aan deze vraag voldoen, maar ook de uitdagingen van verkeer en het warm leveren van onze producten hebben weten omzeilen. Met de drone leveringsservice zijn we uniek in heel Europa en tillen we de koffie-ervaring naar een hoger niveau.

Dankzij de samenwerking met Arvid Fossen kan Bar Kotee nu snel en efficiënt leveren binnen een straal van 2 kilometer rond de zaak, waardoor klanten kunnen genieten van hun favoriete drankjes en lekkernijen zonder enige vertraging.

De inzet van drones lost niet alleen de logistieke problemen op, maar biedt ook een unieke beleving. We zijn verheugd over deze samenwerking en de mogelijkheden die het biedt voor toekomstige uitbreidingen.

voegt Fossen toe.

De dronelevering van Bar Kotee start op vaste dagen namelijk donderdag en vrijdag, met plannen om bij succes de service uit te breiden naar meer dagen.

We starten vanaf vandaag met de eerste testen, we zoeken daarom mensen die in de buurt van Galllifortlei 35 te Deurne wonen. De eerste leveringen worden overigens aangeboden!

Latte – Smaakbeleving bij Bar Kotee

Gelegen in het hart van Deurne Centrum, nodigt Bar Kotee je uit om de essentie van een perfecte latte te ontdekken. In een wereld waar koffie meer is dan alleen een drankje, staat de latte symbool voor een fijne balans van espresso en melk. En bij Bar Kotee, gelegen aan Gallifortlei 35, hebben we deze balans tot een kunst verheven.

Unieke latte ervaring!

Barista Alain, onze weekdagse koffiekunstenaar, heeft de gave om de rijke smaak van espresso perfect te combineren met de romigheid van gestoomde melk. Elk kopje dat hij serveert, vertelt een verhaal van passie, vakmanschap en de liefde voor koffie. In het weekend nemen de zussen Rebecca en Christina het roer over, waarbij ze hun eigen unieke touch aan elke latte toevoegen, wat resulteert in een symfonie van smaak en aroma.

Bij Bar Kotee streven we ernaar om elke latte-ervaring uniek te maken. Ons aanbod varieert van de klassieke latte tot seizoensgebonden specialiteiten en creatieve variaties, allemaal met de nadruk op smaak en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar het comfort van een klassieke latte of de avontuurlijkheid van een latte met Elixir d’Anvers of Cointreau, bij Bar Kotee vind je het allemaal.

De ambiance van Bar Kotee, met zijn moderne maar toch gezellige inrichting, zorgt voor de perfecte achtergrond voor je latte-avonturen. Het is de plek waar vrienden samenkomen, waar zaken worden besproken en waar je gewoon kunt ontspannen met een goed boek en een perfect gezette latte.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Bar Kotee in Deurne Centrum en duik in de wereld van de latte. Laat je meeslepen door de smaken, de aroma’s en de passie die in elk kopje wordt geschonken.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!