Taart en gebak – Zelf gemaakt door Sweet Cloud Pastry

Ontdek heerlijke, huisgemaakte taarten en gebak bij Bar Kotee, liefdevol bereid door Katrien van Sweet Cloud Pastry.

Taart en gebak – Zelf gemaakt door Sweet Cloud Pastry

Ontdek heerlijke, huisgemaakte taarten en gebak bij Bar Kotee, liefdevol bereid door Katrien van Sweet Cloud Pastry.

Smullen van vers taart en gebak

Niets gaat boven een versgebakken stuk taart of gebak, vooral als het met liefde is gemaakt. Bij Bar Kotee hebben we het geluk samen te werken met Katrien van Sweet Cloud Pastry, een getalenteerde patissier die toevallig ook in ‘de Kotee’ woont.

Elk stuk taart en gebak dat we serveren, wordt vers bereid door Katrien, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Of je nu zin hebt in een rijke chocoladetaart, een fruitige tartelette of een klassieke cheesecake, bij Bar Kotee vind je altijd iets om je zoete trek te stillen.

Over Team Kotee

Team Kotee bestaat uit Alain, Rebecca en Christina. Alledrie hebben we een groot hart voor Deurne en zochten we naar een gezellige plek voor en door de buurt. We sloegen de handen in elkaar en zo ontstond Bar Kotee.

Foto © Felix Rabou

Onze waarden

Bar Kotee is ontstaan vanuit een passie voor koffie, lekkere producten én de buurt.
De keuze voor lokaal is essentieel onderdeel van onze filosofie, die bijdraagt aan zowel onze buurt als aan de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van onze producten.

LOKAAL GEBRANDE KOFFIE

We kiezen resoluut voor lokale en kwalitatieve producten, en dat geldt ook voor onze koffie. We kiezen bewust voor een korte keten en een warm contact met de lokale leveranciers.

BUURTGEBONDEN BAR

Een gastvrije plek waar samenkomen centraal staat, daar gaan we voor! Een ideale plaats om gezellig te vertoeven en bij te praten. We organiseren regelmatig evenementen die de buurt samenbrengt.

ONBETWIST ORIGINEEL

Bar Kotee is niet zomaar een koffiebar.  Wij blijven inspelen op de buurt en staan open voor originele ideeën of evenementen. Heb je zelf een idee? Bar Kotee kan gehuurd worden. Laat het ons weten!