Van espresso tot eclair

Bar Kotee lanceert levering per drone van koffie en gebak

Opmerkelijk nieuws uit Deurne; koffiebar Bar Kotee start met leveren aan huis van hun assortiment. An sich niets speciaal, al doen ze dat wel via de lucht met een drone. Deze innovatieve service, een primeur in zijn soort, wordt mogelijk gemaakt door een exclusieve samenwerking met Arvid Fossen van Tech49.be, een expert in drone technologie.

Alain Hoeckx, mede-eigenaar van Bar Kotee, benadrukt de motivatie achter deze innovatieve stap:

Onze klanten hadden al langer de wens uitgesproken voor leveringen aan huis of kantoor. Vandaag zijn we trots te kunnen aankondigen dat we niet alleen aan deze vraag voldoen, maar ook de uitdagingen van verkeer en het warm leveren van onze producten hebben weten omzeilen. Met de drone leveringsservice zijn we uniek in heel Europa en tillen we de koffie-ervaring naar een hoger niveau.

Dankzij de samenwerking met Arvid Fossen kan Bar Kotee nu snel en efficiënt leveren binnen een straal van 2 kilometer rond de zaak, waardoor klanten kunnen genieten van hun favoriete drankjes en lekkernijen zonder enige vertraging.

De inzet van drones lost niet alleen de logistieke problemen op, maar biedt ook een unieke beleving. We zijn verheugd over deze samenwerking en de mogelijkheden die het biedt voor toekomstige uitbreidingen.

voegt Fossen toe.

De dronelevering van Bar Kotee start op vaste dagen namelijk donderdag en vrijdag, met plannen om bij succes de service uit te breiden naar meer dagen.

We starten vanaf vandaag met de eerste testen, we zoeken daarom mensen die in de buurt van Galllifortlei 35 te Deurne wonen. De eerste leveringen worden overigens aangeboden!